Tillfälligt avbrott!

Publicerat: juni 21, 2010 i Uncategorized
Här på spacet är det numera så fruktansvärt rörigt att jag,, åtminstone tillfälligt, drar upp mina bopålar.
Ni som är spacevänner får uppdateringar om var jag befinner mig.
Välkomna dit!
KraM.

kommentarer
  1. Babbi skriver:

    Ja det har verkligen inte ändrats till det bättre…jag trivs dessutom ganska bra på det andra stället, för tillfället i alla fall!

  2. Gnutt skriver:

    önskar dej Lycka Till på din nya blogg..synd bara jag förlorar så "många jag lärt känna " på spaces..men så är det ju här i livetvänner kommer och vänner går..Allt gott önskar jag dej på livets väg :)¨Kram Gnutt

  3. Redtopp skriver:

    Jag håller fullständigt med dig om röran här och då tryter lusten mer än vanligt T.o.m att kommentera har blivit besvärligt,,, Hur som helst så väntar jag envist o troget på livstecken från dig vännen o tills dess önskar jag dig frid,ro och soliga dagar,kraaaam!

  4. Ada skriver:

    Hejsan!Är bara runt o ser om någon,mot förmodan ångrat sig o återkommit till space..men det ser dåligt ut:(Önskar Dig all Lycka på "bloggspot" men tycker det är väldigt trist..för mig alltså..tsss:)Gillar space med allt sitt krångel…kanske för att det inte liknar ngt annat?I mina ögon ser andra bloggar precis likadana ut…Må ni ha fina sommardagar ute på Ö:a nu…själv blir jag "antibiotikafri" idag,men då är det självklart mulet! Kramarom o återkommer ibland för att kolla;))

  5. mnrorust skriver:

    Så har jag flyttat spacet och nu kollar jag vad som händer om jag kommenterar mitt eget inlägg!

Lämna en kommentar